Christelijke Boektiek de Vries, De leyen 29, Drachten, 0512.514745, contact@boektiekdevries.nl

Magneet horren

Iedere dag de Bijbel lezen is in deze drukke en snelle tijd geen vanzelfsprekendheid. Veel mensen vinden het moeilijk om ruimte te vinden voor dagelijkse stille tijd.
Wij hebben een groot assortiment actuele christelijke dagboeken voor kinderen, jeugd en volwassenen. De schrijvers van deze dagboeken helpen je om Gods boodschap actueel te maken en je relatie met God te verdiepen.

Bijbels Dagboek 2016

Kracht voor elke dag 2016
diverse auteurs

Bijbels dagboek  / 2016 (standaard)

Een uniek en gevarieerd dagboek voor elke dag van het jaar. Elke maand is geschreven door een andere auteur. Het Bijbels Dagboek is verkrijgbaar in twee formaten. Verwerkingsvragen, zon- en maanstanden en de verjaardagen van het Koninklijk Huis maken het dagboek compleet.

Een greep uit ons assortiment dagboeken

Dagboeken voor kinderen;

Snippers uit de Bijbel – Sue Clutterham Bijbels dagboek voor kinderen van 8-11 jaar. Voor elke dag een tekst, met puzzeltjes, opdrachten en gebeden.

Een heel jaar lang ‘Snippers’ uit de Bijbel verzamelen. Dat doe je omdat je God beter wilt leren kennen! Er is voor elke dag een bijbeltekst om te lezen, een pittige puzzel of een gave opdracht en persoonlijke gebeden. Elke dag kun je een ‘snipper’ wijzer worden als je wilt.

Door de uitvoering in full colour is dit dagboek extra aantrekkelijk voor de kinderen!

 

 

Dagboeken voor tieners;

Liefs!

Liefs! - Hill, Karen

Liefs! is een geloofsdagboek voor meisjes van 11 jaar en ouder.

Tienermeiden kunnen in Liefs! alles opschrijven wat met geloven te maken heeft; ervaringen, gebeden, vragen, aantekeningen etc. Met allerlei soorten bijbelteksten en vragen, bij herkenbare onderwerpen voor jonge meiden; angst, jaloezie, verdriet, fantasie, vergeven.

Liefs! is geen dagboek voor elke dag in het jaar, maar voor wanneer het uitkomt!

Leuk afscheidsgeschenk voor meisjes! Maar ook leuk om als verjaardagscadeau te geven.

Dicht bij Jezus voor tieners – Sarah Young

Als je vrienden met je willen praten, bellen ze je op je mobieltje of sturen ze je een berichtje. Maar als je beste vriend, Jezus, met je wil praten, maakt Hij direct contact met jouw hart. Sarah Young luisterde een jaar lang naar wat Jezus tegen haar zei. Wat ze hoorde, was heel eenvoudig. Het paste precies bij wat er in haar leven gebeurde en bij wat er in de Bijbel staat. En zo wil Jezus ook dagelijks met jou praten.

· Dagboek voor 10ermeiden

· Dagboek voor 10er jongens

 

Dagboeken voor jongeren

Focus – Gerrit ten Berge

Focus

In dit dagboek wil Gerrit ten Berge – aan de hand van het bijbelboek Lucas – (jong)volwassenen helpen om de focus op God te houden.

 

Houvast – Gerrit ten Berge

Iedereen zoekt houvast in het leven. Iets waaraan je steun hebt, waar je het leven mee door kunt.
In de Bijbel lees je dat Jezus het enige houvast is. Dit dagboek wil je helpen om Hem beter te leren kennen. Elke dag een stukje uit de Bijbel te lezen, waarna het in dit boekje kort wordt uitgelegd.
Hopelijk ga je steeds meer ontdekken dat Jezus recht heeft op een belangrijke plaats in je leven.

Dagboeken voor volwassenen
· Lichtende voorbeelden (dagboek voor ouders)
· Alleen bij U (A. Troost)
· Jezus ontdekken (ds. Jos Douma)
· Jezus aanbidden (ds. Jos Douma)
· Jezus uitstralen (ds. Jos Douma)

voor meer info over dagboeken www.bijbel-info.nl